top of page

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder en bred tjänsteportfölj från tidigt skede till eftermarknad.

I samverkan med ett antal bostadsutvecklare har vi utvecklat och förfinat lönsamma och framgångsrika projekt. Titta vidare och se vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt!

Nyproduktion projektkoordinator tillträd

PROJEKTKOORDINATOR

När din organisation behöver förstärkning rycker vi ut. Genom åren har vi skaffat oss en bred förståelse och kunskap inom de olika stegen genom en byggprocess. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vi förbereder system för säljstart, vi arrangerar kundkvällar, vi hjälper dina kunder med sina inredningsval, vi utför inredningsbesiktningar, stomvisningar och nyckelöverlämningar och vi kan fungera som ett rent bemanningsföretag för att kapa dina toppar internt.

INREDNINGS SORTIMENT

Vi skräddarsyr ett attraktivt och fungerade inredningssortiment till ditt projekt. Vi är med dig genom upphandling och prissättning. Ja, vi är faktiskt med de flesta av våra kunder till avslut. På så vis vet vi att det vi gör tidigt fungerar hela vägen.

 

En bra början leder ofta till ett gott slut därför vill vi vara med från början. Vi varken kan eller vill göra allt, men av erfarenhet vet vi att om var och en får nyttja sin specialistkompetens och vara med från start minimerar vi sena justeringar och ofta kostsamma och tidspressade processer. Ju tidigare vi är med, ju smidigare och roligare blir projektet. 

Tillval Kakel Nyproduktion Lägenhet Bost
Eftermarknad garantitid kundärende rekla

SERVICE-KOORDINATOR / EFTERMARKNAD

Vårt jobb är inte klart för att vi har lämnat över nyckeln. Det är tryggt och smidigt för dig och din bostadsköpare att fortsättningsvis få vår support under garantitiden. Vi axlar ditt ansvar och vi för statistik, drar slutsatser för att förbättra och förfina din byggprocess framåt.

 

Vår fleråriga byggerfarenhet stärker oss i dialogen med bostadsköparen och entreprenören. Vi tar emot ärenden, utvärderar dem, fördelar dem rätt i projektorganisationen, håller dialogen igång och följer upp till avslut. Vi är tillgängliga och tydliga, snabba till återkoppling.

 

Vi är proaktiva och drivs av utveckling därför är vi också så nördiga och intresserade av statistik och uppföljning. Arbetet med eftermarknad ger oss ofta tankar, idéer och erfarenhet som skapar utvecklar morgondagens lyckade projekt.

VISNINGSHEM

Vi gör din vision levande. Vi hjälper bostadsköparen förstå och lära känna projektet. Vi skapar visningshem. Vi formar drömmen om ett nytt boende och vi iscensätter livet tilltänkt att fylla rummen längre fram.

 

Digitala bilder och miljöer är fantastiska, men det finns inget som slår känslan av att kliva in i ett vackert hem. Här kan vi känna, se, röra och höra. Upplevelsen blir aldrig bättre och mer verklig.

 

För dig som bostadutvecklare ger ett visningshem oändliga möjligheter till marknadsföring. Genom fotografering tar vi inredningen vidare till en bredare publik. Vackra bilder som håller över tid skapar innehåll i sociala medier, fångar läsaren i tryckt material och visualiserar projekt. 

 

Vi utgår alltid utifrån projektets förutsättningar. Vi anpassar rummen utifrån målgrupp och kreativ brief. Genom oss kan du både köpa och hyra inredningar, boka fotograferingar och behöver du en visningsvärd så finns vi också där för dig. 

Lotti Ida Visningshem Nyproduktion Visni
Carina%2520Berglund%2520Lina%2520Lindfor

HÖR AV DIG!

Vi erbjuder tjänster under hela byggprocessen och inget uppdrag är för litet eller stort för oss!

IMG_8726.jpg

VISNINGSHEM

VI SKAPAT

Våra visningshem har boostat försäljningen och hjälpt bostadsköparen att hitta hem!

Presentinslagning

WEBSHOP

Uppmärksamma och ta hand om din bostadsköpare genom hela köpprocessen. Visad omtanke skapar långvariga kundrelationer. 

Vi hjälper dig att t.ex. önska God Jul, trevlig semester eller välkommen hem!

bottom of page